Tel. 022 67 51 444

English


Ecovriendelijke waterwand

Onze ecovriendelijke waterwand biedt de ideale synergie tussen prachtige decoratie, beplanting en betere luchtkwaliteit. We combineren de glazen waterwand met verticale wandbeplanting en kwartsiet natuursteen voor een prachtig interieurdesign. Een mooi natuurplekje op kantoor voor arbeidsvitamines en werkplezier. Waterwanden worden vaak toegepast als room divider en als achterwand.

Ontdek de 7 zekerheden van een Ecolucht waterwand:
  • » Hogere luchtvochtigheid
  • » Lagere CO2 & fijnstof
  • » Hogere medewerkerstevredenheid
  • » Decoratieve glazen waterwand
  • » Combinatie met groene plantenwand
  • » Esthetisch design met kwartsiet & LED verlichting
  • » Onderhoudsvriendelijk

Waterwand assortiment

Vraag stellen

Natuurlijke waterwand voor betere luchtkwaliteit

Onze Ecolucht adviseurs komen graag bij u langs om de luchtkwaliteit te meten qua CO2, fijnstof, luchtvochtigheid en formaldehyde / VOC. Naar aanleiding van de meetresultaten geven we u advies en concrete tips over binnenklimaatoplossingen zoals luchtfilters, Hepa luchtreinigers en de ecovriendelijke waterwand. Uiteraard meten we de luchtkwaliteit ook na de levering van een waterwand. Het zal zeker een positieve bijdrage leveren op de luchtvochtigheid.

Heeft u op kantoor ook last van droge lucht, hoofdpijn en/of een matige ventilatie? Wij bieden een prachtig natuurlijke oplossing.

Lees meer

Waterwand voor een mooie interieuruitstraling

Decoreer uw woning, bedrijfspand of horeca met een schitterende waterwand. Profiteer van design in combinatie met natuurlijke materialen. Qua beplanting kunnen we gebruik maken van een grote variatie van plantensoorten. We kunnen de panelen inrichten volledige naar wens, ook met LED en natuursteen. U maakt tegelijkertijd met een waterwand een prachtig ECO statement.

Afspraak maken